Sponsoring

Sponsor AV Flevo Delta en verbeter uw prestaties
Atletiek Vereniging Flevo Delta is een bruisende vereniging met ongeveer 450 leden. Zij beschikt over een moderne atletiekbaan waar regelmatig persoonlijke- en clubrecords worden verbeterd. Ook de (halve) marathon lopers en liefhebbers van de veldcross komen bij AV Flevo Delta ruim aan hun trekken.

Om de sport voor de atleten enigszins betaalbaar te houden is AV Flevo Delta doorlopend op zoek naar sponsoren. Daarvoor biedt de vereniging sponsoren een ruim scala aan sponsormogelijkheden:

  • Website advertentie
  • Reclamebord
  • Kleding
  • Materiaal-/Goederensponsor
Deze website is continue bereikbaar en kent een aantoonbaar een bereik van gemiddeld 3.800 unieke hits per maand (gemeten over het jaar 2012). Wilt u ook van deze extra exposure profiteren en gunt u AV Flevo Delta hierdoor extra inkomsten? Wordt dan webvertiser en sponsor daarmee onze atletiekvereniging!

Wat moet u daarvoor doen?
Lever uw advertentie (bedrijfslogo) digitaal aan en wij verzorgen de rest.

Het atletiekveld wordt de hele week gebruikt. Daarnaast wordt de Atletiekbaan zeer regelmatig ook voor atletiekwedstrijden ingericht. Vanwege de unieke ligging, nagenoeg in het centrum van Dronten en langs de doorgaande weg van en naar het centrum, valt uw reclamebord ook dagelijks te zien. Lokale maar ook regionale en soms zelfs landelijke exposure is daardoor gegarandeerd. Wilt u dan ook van deze manier van reclame maken profiteren en gunt u AV Flevo Delta hierdoor extra inkomsten? Wordt dan Bordsponser en sponsor daarmee onze atletiekvereniging!

Wat moet u daarvoor doen?
U neemt contact met ons op en regelt via ons een reclamebord en wij verzorgen de rest.
U reclamebord langs de Atletiekbaan van AV Flevo Delta kost u:

250 x 75 cm
2 x 250 x 75 cm
500 x 75 cm
€175,00 per jaar voor 3 jaar
€275,00 per jaar voor 3 jaar
€275,00 per jaar voor 3 jaar
€140,00 voor 5 jarig contract
€240,00 voor 5 jarig contract
€240,00 voor 5 jarig contract

De eenmalige kosten voor het bord (250 x 75 cm) en het bedrukken ervan in maximaal 3 kleuren bedragen € 200,00.
Is hierdoor uw interesse gewekt of heeft u vragen over “Reclamebordsponsoring” bij AV Flevo Delta, neem dan gerust contact op met de sponsorcommissie.

BORDSPONSOR-Solana
BORDSPONSOR-BOL
BORDSPONSOR-Louwen-Muilwijk - Velada

Onze atleten komen overal. Zij dragen daarbij uiterst opvallende sportkleding in de kleuren licht-blauw en geel. Op die kleding is ruimte voor reclame. Uw reclamelogo op bijvoorbeeld de achterzijde van een shirt zou zo op vele atletiekvelden gezien kunnen worden.

Ook is het mogelijk om shirtsponsor van een van door AV Flevo Delta te organiseren hardloop- en/of atletiekwedstrijden te worden. Uw reclame-uiting op een kleurig shirtwordt dan in ieder geval gedurende die wedstrijd op heel het parcours gezien. Vaak worden dergelijke functionele shirts ook nog lang na het evenement tijdens trainingen gedragen. Hierdoor is lokale maar ook regionale en soms zelfs landelijke exposure gegarandeerd. Wilt u dan ook van deze manier van reclame maken profiteren en gunt u AV Flevo Delta hierdoor extra inkomsten? Wordt dan kledingsponsor en sponsor daarmee onze atletiekvereniging!

Wat moet u daarvoor doen?
Indien u interesse heeft om groepen atleten (bijvoorbeeld onze junioren A, senioren of marathonlopers) met sportkleding en aanverwante artikelen te ondersteunen, neem dan gerust contact op met de sponsorcommissie. Gezamenlijk zullen wij dan in goed overleg zal naar de beste oplossing worden gezocht.

Sponsoring in natura
Het ter beschikking stellen van goederen of diensten biedt goede reclamemogelijkheden. Voorbeelden van sponsoring in natura zijn talrijk. Voorbeelden hiervan zijn het ter beschikking stellen van appels voor onze jaarlijkse appelactie of het beschikbaar stellen van een bedrijfsauto tijdens wegwedstrijden. De combinatie met een vermelding op de website van AV Flevo Delta maakt deze vorm van sponsoring nog aantrekkelijker!

Waarom zou u dat doen?
Onze gezamenlijke creativiteit bij deze manier van sponsoring leidt tot dé optimale oplossing voor uw reclame-uiting. De hier gekozen vorm in combinatie met de vertoning van uw reclamelogo op onze Clubwebsite leiden zo naar een perfecte marketingmix. Wilt u dan op deze manier dan ook reclame maken profiteren en gunt u AV Flevo Delta hierdoor extra inkomsten? Wordt dan Materiaal- en/of goederensponsor en sponsor daarmee onze atletiekvereniging!

Wat moet u daarvoor doen?
Indien u interesse heeft om AV Flevo Delta op deze manier te ondersteunen, neem dan gerust contact op met de sponsorcommissie. In goed overleg zullen wij dan gezamenlijk naar de beste oplossing zoeken.

NB.: Uiteraard is er ook een combinatie van meerdere vormen van sponsoring mogelijk!

Ondersteuning van onze atletiek vereniging door middel van sponsoring wordt zeer op prijs gesteld!
Heeft u naar aanleiding van bovenstaande interesse of vragen over één van de mogelijkheden, neem dan gerust contact op met de Sponsorcommissie.

Sponsorcommissie AV Flevo Delta:
Vacature