Loopgroep 3

ALGEMENE INFORMATIE LOOPGROEP 3

Voor wie
De loopgroep 3 is bestemd voor atleten die in een gezellige sfeer met elkaar wil trainen en zijn trainingsniveau op peil wil houden of wil verbeteren. De richttijd voor zowel heren  als dames op een afstand van 10 km is ca. 60 minuten.

Doelstellingen
Het stimuleren van deelname aan clubactiviteiten van Flevo Delta.
Atleten houden hun trainers op de hoogte wanneer zij meer dan 2 weken aaneengesloten niet komen trainen.

Uitgangspunten
Bij de trainingsopbouw wordt er vanuit gegaan dat de lopers op maandag-/ woensdag- of op dinsdag- / donderdagavond trainen. Dit is echter niet verplicht.
In het winterseizoen is per cluster 1 van de 2 trainingen per week een baantraining. In het zomerseizoen is per cluster tenminste 1 van de 3 trainingen een baantraining. In overleg met de lopers worden er in de zomer bos- en zandtrainingen in bijvoorbeeld het Roggebotsebos of op de Veluwe gegeven.

Waar
De trainingen worden zowel op de atletiekbaan van Flevo Delta alsook buiten het sportcomplex gegeven; dit staat op het trainingsschema vermeld.

Wanneer
De trainingen worden gehouden op dinsdag- en donderdagavond om 19.30 u. start vanaf het clubhuis van Flevo Delta. Duur van de trainingen is ca. 1 1/4 uur.
Wegens het grote succes zijn de duurlooptrainingen op zaterdag weer in het algemene schema opgenomen. Duur ca. 1 – 1,5 uur in/om Dronten. Start bij het clubhuis van Flevo Delta. Let op: in de zomervakantie is er geen duurlooptraining.

Het schema in de zomervakantie vind je HIER.

Informatie
Dinsdag: Henk van R. tel 06-22724469
Donderdag: Jan, tel: 0321-336216. E-mail: Jan