Loopgroep 3

ALGEMENE INFORMATIE LOOPGROEP 3

Voor wie
De loopgroep 3 is bestemd voor atleten die in een gezellige sfeer met elkaar wil trainen en zijn trainingsniveau op peil wil houden of wil verbeteren. De richttijd voor zowel heren als dames op een afstand van 10 km is ca. 60 min tot 1.10 uur. Bij 5 km. 35 min.

Doelstellingen
Het stimuleren van deelname aan clubactiviteiten van Flevo Delta.
Atleten houden hun trainers op de hoogte wanneer zij meer dan 2 weken aaneengesloten niet komen trainen.

Waar
De trainingen worden zowel op de atletiekbaan van Flevo Delta alsook buiten het sportcomplex gegeven; dit staat op het trainingsschema vermeld.

Wanneer
De trainingen worden gehouden op dinsdag- en donderdagavond om 19.30 u. start vanaf het clubhuis van Flevo Delta. Duur van de trainingen is ca. 1 1/4 uur.
Wegens het grote succes zijn de duurlooptrainingen op zaterdag weer in het algemene schema opgenomen. Duur ca. 1 – 1,5 uur in/om Dronten. Start bij het clubhuis van Flevo Delta. Let op: in de zomervakantie is er geen duurlooptraining.

Trainingsschema
Het trainingsschema ontvang je via de trainers.

Op zaterdagmorgen kan je met andere atleten een duurloop lopen. Je kunt vanaf het clubhuis van Flevo Delta in Dronten of in het Roggebotse bos trainen.

Vanaf clubhuis van Flevo Delta in Dronten trainen: O.l.v. een routetrainer loop je samen ongeveer 10 km. Het tempo is ca. 6.30 min/km. De starttijd is 9.00 uur. Tijdens de zomervakantie zijn er geen duurloop trainingen.

In het Roggebotse bos trainen.
Op zaterdagmorgen is er een duurloop van ca. 1½ tot maximaal 2 uur door de mooie natuur van het Roggebotsebos. Het tempo wordt door de lopers samen bepaald, maar de richttempo is duurloop 1 (ong. 6 min/km) We starten om 9.30 uur bij de parkeerplaats op de hoek van het Roggebotsebos, bij de verkeerslichten op de Hanzeweg. Vaak wordt de route zo gemaakt dat je na bijvoorbeeld 10 km kan afhaken. Al je jezelf hebt aangemeld bij Kees Willems ontvang je van tevoren die route van die dag.

Contact trainers loopgroep 3
Dinsdag: Gerard van Arendonk tel.: 0321-333201 E-mail: Gerard van Arendonk
Donderdag: Ingrid Timmer tel.: 0321-322792