Loopgroep 4

ALGEMENE INFORMATIE LOOPGROEP 4

Voor wie
Loopgroep 4 is bestemd voor iedereen die in een gezellige sfeer met elkaar wil trainen en zijn lichamelijke conditie op peil wil houden of wil verbeteren. Dit proberen we te bereiken door vooral recreatief met elkaar te lopen. Om een goede organisatie mogelijk te maken wordt van de atleten verwacht dat ze de trainer informeren indien ze meer dan twee weken aaneengesloten niet komen trainen.

Planning
De trainingsopbouw heeft als uitgangspunt het toewerken naar een 5 km. Tijd is niet belangrijk, het meedoen en het plezier in het lopen staan voorop.

Doelstellingen
Het stimuleren van deelname aan de clubactiviteiten van Flevo Delta.

Waar
De trainingen worden zowel op de atletiekbaan van Flevo Delta alsook buiten het sportcomplex gegeven. In overleg met de lopers worden er in de zomer bostrainingen in bijvoorbeeld het Roggebotsebos of op de Veluwe gegeven.

Wanneer
De trainingen zijn zowel overdag als in de avond vanaf het clubhuis van Flevo Delta. Duur van de trainingen is ca. 1¼ uur.

Dinsdagavond en donderdagavond: 19.30 uur – 20.45 uur

Het trainingsschema voor 2018 kwartaal 4: Loopgroep 4 Duurloop 2018 Q4

Woensdagmorgen : 9.00 uur – 10.15 uur.
Het trainingsschema ontvang je via de trainers.

Op zaterdagmorgen kan je met andere atleten een duurloop lopen. Je kunt vanaf het clubhuis van Flevo Delta in Dronten of in het Roggebotse bos trainen.

Vanaf clubhuis van Flevo Delta in Dronten trainen:
O.l.v. een routetrainer loop je samen ongeveer 10 km. Het tempo is ca. 6.30 min/km. De starttijd is 9.00 uur. Tijdens de zomervakantie zijn er geen duurloop-trainingen.
Klik HIER voor het schema van de duurlooptrainingen 2018.

In het Roggebotse bos trainen:
Op zaterdagmorgen is er een duurloop van ca. 1½ tot maximaal 2 uur door de mooie natuur van het Roggebotsebos. Het tempo wordt door de lopers samen bepaald, maar de richttempo is duurloop 1 (ong. 6 min/km) We starten om 9.30 uur bij de parkeerplaats op de hoek van het Roggebotsebos, bij de verkeerslichten op de Hanzeweg. Vaak wordt de route zo gemaakt dat je na bijvoorbeeld 10 km kan afhaken. Al je jezelf hebt aangemeld bij Kees Willems ontvang je van tevoren die route van die dag.

Contact trainers loopgroep 4
Woensdag morgen: Hélène Bosboom – tel.: 06-37312396
Donderdag avond: Ingrid Timmer – tel.: 0321-322792
Zaterdag morgen: Henk Moerkens – tel.: 0321-338580