Loopgroep Swifterbant

ALGEMENE INFORMATIE LOOPGROEP Swifterbant

Algemeen
Training op dinsdagavond door gepassioneerde looptrainer die samen met de deelnemers wil proberen het conditieniveau te verbeteren en zodoende het loopniveau te verhogen.
Vrije training op donderdagavond, beurtelings in Swifterbant en in Dronten.

Voor wie bestemd
Voor iedereen die in een gezellige sfeer elkaar wil stimuleren en zijn trainingsniveau op peil wil houden of wil verbeteren. Het niveau van de trainingen is vergelijkbaar met de loopgroepen W en P, of ligt er tussenin. De richttijd voor zowel mannen als vrouwen op een afstand van 10 km is tussen de 45 en 60 minuten.

Uitgangspunten
In het winterseizoen zal per maand 1 van de trainingen buiten Swifterbant plaats vinden. In het zomerseizoen is per maand tenminste 1 van de 4 trainingen een training buiten Swifterbant, te denken aan: De Dellen, Nunspeet, Roggebotzand enz.

Doelstellingen
Divers, van het kunnen lopen van 10 km onder 60 minuten, tot afstanden als de 15 km Zevenheuvelenloop, bijvoorbeeld de 10 engelse mijlen Dam tot Dam loop of een halve marathon. Er zijn zelfs atleten die de marathon al in de benen hebben. Stimuleren van deelname aan clubactiviteiten van Flevo Delta. In overleg met de atleten op jaarbasis een aantal loopevenementen uitzoeken en daar gericht voor trainen. Atleten houden de trainer op de hoogte wanneer zij niet komen trainen.

Waar
De trainingen worden gehouden in en rond Swifterbant, te denken aan de aanwezige industrieterreinen, de dorpsbossen en het buitengebied.

Wanneer
De trainingen worden gehouden op dinsdagavond om 19:15 uur. vanaf het clubhuis van voetbalvereniging Swift waar wij een kleedkamer tot onze beschikking hebben. Duur van de trainingen is ca. 1 1/2 u. De actuele training zal altijd per E-mail aan de atleten worden verstuurd.

Informatie:
Robert Post, tel: 0321 849 847 of 0613 900 100, E-mail: r.j.post@hotmail.com